Načini plaćanja

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

  1. Plaćanje prilikom osobnog preuzimanja robe u trgovini – mogući su svi načini plaćanja.
  2. Plaćanje pouzećem – roba se plaća po dostavi od strane kurirske službe direktno dostavljaču. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.
  3. Plaćanje kreditnim karticama – primamo kartice Maestro, Master Card, Visa i Diners, te sve bankovne kartice.
  4. Plaćanje općom uplatnicom – proizvodi za koje je izvršena narudžba mogu se plaćati i uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe Web Shop Geographical Norway prosljeđuje kupcu e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 3 dana.
  5. Plaćanje internet bankarstvom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe web shop Geographical Norway prosljeđuje emailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja.

Kupac koji plaća karticama automatski se vodi na sigurne i zaštićene SSL ovlaštene stranice naplate, na kojima upisuje potrebne podatke s kartice.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun IVAN d.o.o. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke IVAN d.o.o. vidljiv je najranije slijedeći radni dan, odnosno u roku 24 sata od trenutka plaćanja (ne računajući vikende, blagdane i praznike). Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, te se nakon toga proizvodi šalju kurirskom službom.